Maple Forest is ook op Bol.com! | Gratis verzenden binnen Nederland

Valentijnsdag Complimenten Kaartjes en Wedstrijd

Januari 31 2019

Valentijnsdag gratis kleurplaat

Valentijnsdag is bijna hier en we hebben besloten om mee te doen aan het verspreiden van liefde!

Valentijnsdag is voor iedereen een uitgelezen kans om de mensen om wie je geeft eens goed in het zonnetje te zetten. Het kan een mooi en fijn moment creëren tussen verzorgers en kinderen en voor docenten kan het een leerzaam klassen project zijn. Ondertussen verrijkt het hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Om u te helpen op weg, kwamen we met een GRATIS downloadbare PDF met compliment kaarten. Met alles wat er gaande is in de wereld, nu meer dan ooit, is het belangrijk dat we leren onze kinderen de daad van vriendelijkheid.

    

 

Het leren van barmhartigheid is niet alleen plezierig voor de ontvanger, de gever zal er ook een prettig gevoel aan over houden, voor beiden vergroot het hun zelfvertrouwen. Het is een win-win!

Leren hoe complimenten te geven en te accepteren is een belangrijk onderdeel bij het opgroeien. We vergeten vaak de kracht en het effect dat het kan hebben. Niet alleen zal het helpen om gezonde sociale verbindingen te maken, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van een groei mentaliteit: leren hoe ondersteunend te zijn voor elkaar zonder oordeel of jaloezie, ook dit draagt  bij aan een gezond zelfbeeld.

Natuurlijk wil ik jullie fantastische creaties zien en bewonderen. 
Dus vanaf vandaag (1 februari) tot 14 februari (2019), post en tag uw kind compliment kaarten met de hashtag #mapleforestvalentineOp Valentijnsdag, zal ik kies een winnaar! De winnaar kan kiezen voor een MIDI-pop van keuze, begeleid door alle affirmatie kaarten.

(Alle landen kunnen deelnemen)

 

Volg deze link naar de Nederlandse versie van de complimenten kaartjes en deze link voor de Engels versie!

Geen zin om te kleuren, maar wel zin in het geven van complimentjes? Geen zorgen! De geweldige Illustrator Niki Stage heeft een aantal prachtige voorbeelden gemaakt. Voor het downloaden van de ingekleurde versies klik je hier voor Nederlands, en hier voor Engels.

Veel plezier met maken!

Liefs, Femke

                                

I18n Error: Missing interpolation value "tags" for "Ook in {{ tags }}"

Kids Pop - Up Store!
Kids Pop - Up Store!

November 12 2019

Lees meer

Maple Forest Advent Kalender
Maple Forest Advent Kalender

Oktober 10 2019

Lees meer

Gratis kaartje voor Moederdag!
Gratis kaartje voor Moederdag!

Mei 04 2019

Lees meer

Wordt lid van de Maple Forest familie!

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes over onze favoriete bosvriendjes!